Kumar baskını: 68 kişi gözaltında

Alınan bilgiye göre, Şişli Halaskargazi'de bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Müşteri gibi davranan polis memurlarının, dışarıda bekleyen ekiplere bilgi

Kumar baskını: 68 kişi gözaltında

Alınan bilgiye göre, Şişli Halaskargazi'de bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Müşteri gibi davranan polis memurlarının, dışarıda bekleyen ekiplere bilgi vermesinin ardından, düzenlenen baskında, işletme müdürü ile 7 kadın gözaltına alındı.

Bu arada, Küçükçekmece Gültepe Mahallesi, Şehit Özcan Demirci Caddesi'ndeki bir dernekte kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan ekipler, söz konusu adrese, operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynadığı öne sürülen 30'u kadın toplam 60 kişiyi gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte 50 deste oyun kağıdı ile 5 bin oyun pulu ele geçirildi.

Sağlık kontrollerinin ardından Gayrettepe'deki Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilere, Kabahatler Kanunu'na muhalefetten işlem yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler