KTÜ'de yeni dönem başladı!

Her yıl binlerce öğrencinin ilk tercihi arasında yer alan ve Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasındaKİ Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) 53. Dönem Eğitim ve Öğretim sezonuna bugün itibari ile başladı.   KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal yeni Eğit

KTÜ'de yeni dönem başladı!
Her yıl binlerce öğrencinin ilk tercihi arasında yer alan ve Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasındaKİ Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) 53. Dönem Eğitim ve Öğretim sezonuna bugün itibari ile başladı.
 
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal yeni Eğitim Öğretim yılı il ilgili olarak mesaj yayınladı.
 
Baykal mesajında "53. Eğitim Öğretim yılımızın tüm akademik, idari personelimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diler; başarılı geçmesini temenni ederim" ifadelerine yer verdi.
 
YENİ ÖĞRENCİLERE SESLENDİ
 
Rektör Süleyman Baykal Karadeniz Teknik Üniveristesine yeni kayıt yaptırarak üniversite hayatına adım atan öğrencilere "aramıza hoş geldiniz" diye seslenerek "Üniversitemizin kapısından girdiğiniz anda, evrensel değerlerin, özgür düşüncenin ve insanlığa katkıda bulunarak uygarlığın ilerleyişinde rol almanın dünyasına ilk adımınızı atmış olacaksınız. Karadeniz Teknik Üniversitesi, sahip olduğunuz kimliği sürdüreceğiniz bir mekan değil, o kimliği geliştirip dönüştüreceğiniz bir ortam olacak. Bir yandan akademik donanımınızı ve bilişsel becerinizi geliştirirken, diğer yandan Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen ve farklı düşüncelere sahip insanlarla buluşup tanışacak ve bu sayede daha olgun, daha demokrat bireyler haline geleceksiniz. Bu süreçte Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin içinde bulunduğu Trabzon’un doğal güzellikleri sayesinde çevre bilinciniz gelişecek. Siz de beraberinizde getirdiklerinizle, Trabzon’da var olan kent kültürünün gelişmesinin bir parçası olacaksınız. Karadeniz Teknik Üniversitesi, aileye katıldığınız şu andan itibaren mezuniyetinize ve hatta hayatınızın sonuna kadar sizlere gereken her türlü desteği sağlamaya çalışacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler