Kredi kartı kullanıcılarına bir şok daha!

Kredi kartı şikâyetlerine bir yenisi eklendi. Bankaların kart sahiplerinden aldığı ücrev ve komisyonlardan kurtulmak isteyenler çareyi kartı kapatmakta arıyor. Ancak kart borçlarını ödeyen müşteriler bu kez de 'Borç kapama ücreti' ile karşı karşıya kalıyo

Kredi kartı kullanıcılarına bir şok daha!
Kredi kartı şikâyetlerine bir yenisi eklendi. Bankaların kart sahiplerinden aldığı ücrev ve komisyonlardan kurtulmak isteyenler çareyi kartı kapatmakta arıyor. Ancak kart borçlarını ödeyen müşteriler bu kez de 'Borç kapama ücreti' ile karşı karşıya kalıyor. Borç kapatma tutarı olarark ise 81,98 TL alınıyor.
 
Banka müşterileri karşı karşıya kaldıkları yeni uygulamayı 'Bankayla ilişiğimi kesmek istediğim için cezalandırılıyorum' şeklinde yorumluyor. Sikayetvar.com isimli sitede yer alan sikayetlerin bazıları şöyle:
 
ÜYELİK ÜCRETİ  İÇİN PUAN KESİNTİSİ
 T.S.: "Üyelik ücretini kartımdan puan olarak düştüklerini fark ettim. Puanım eksilere düşmüş durumdaydı. Bende bu durumun düzeltilmesini istedim. Benden kestikleri puanların kart ücreti olarak aldıklarını söylediler. Yasal olmayan bu işlemlerden dolayı kartımı iptal ettirmek istedim. Çünkü bu ücreti ödemeyen müşterileri de var ama benden almakta ısrar ettiler bende kartımı iptal ettirdim. 2 gün sonra arayıp eğer kartımı kapatmaz isem benim eksi puanlarımı silip üzerine de 40 TL'lik puan vereceklerini söylediler. Bankaya güvenim sarsıldığı için tekliflerini kabul etmedim. Bu ay ekstreme 118,54 Üyelik Ücreti Avanspuan Borç Kapama Tutarı yansıttılar. Ben ücretin iptalini istiyorum."
 
'82 LİRALIK BORÇ KAPAMA TUTARI'
C.S.:“Bu aydan itibaren anlaşma gereği maaşı başka bankadan alacağız ama ben farklı kredi kartı kullanacağım. Kredi kartımı iptal ettim, tüm taksitli borçlarımı peşin ödedim ve kredi kartımı kapattım. Fakat 03/04/2014 tarihinde ‘Üyelik ücreti avans puan borç kapama tutarı 81,98 TL’ yansıtmışlar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem