Krause kasiyer olunca

 Bir içecek firmasının tanıtımı için Antalya'da hizmet veren market zincirinin Konyaaltı Şubesi'ne gelen manken ve sunucu Asuman Krause kasiyer oldu.  Sempatik tavırları ile tanınan Asuman Krause, mankenlik ve sunuculuğun ardından bu kez de kasiyerliğe so

Krause kasiyer olunca

 

Bir içecek firmasının tanıtımı için Antalya'da hizmet veren market zincirinin Konyaaltı Şubesi'ne gelen manken ve sunucu Asuman Krause kasiyer oldu.  

Sempatik tavırları ile tanınan Asuman Krause, mankenlik ve sunuculuğun ardından bu kez de kasiyerliğe soyundu. Alışverişini yaparak kasaya yönelen müşteriler, karşılarında buldukları Asuman Krause'ye yoğun ilgi gösterdi. Ürünlerin etiketlerini tek tek okutarak kasadan geçiren ünlü manken, para üstlerini verirken de oldukça özenli davrandı. Yaklaşık 3 saat kasada çalışan Krause, sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Sunduğu macera formatlı programlarla adından söz ettiren manken, kasiyerliği oldukça sevdiğini, eğlenerek yapıldığında her işin güzel olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler