| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 25 Ekim 2010 10:44 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 11:34

KPSS'de bir de saat karmaşası

Kopya skandalı sebebiyle iptal edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Eğitim Bilimleri oturumu 31 Ekim'de yeniden yapılacak. Sınavın iptalinden huzursuz olan adaylar şimdi de yaz saati (ileri saat) uygulamasının 31 Ekim'de sona ermesi sebebiyle end

Kopya skandalı sebebiyle iptal edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Eğitim Bilimleri oturumu 31 Ekim'de yeniden yapılacak.

Sınavın iptalinden huzursuz olan adaylar şimdi de yaz saati (ileri saat) uygulamasının 31 Ekim'de sona ermesi sebebiyle endişeli. Her sene ekim ayının son pazar günü zamanın bir saat geriye alınması, bu yıl KPSS ile aynı güne denk geliyor. O gün bir saat erken kalkmak zorunda olan adaylar, sınava geç kalmaktan korkuyor. KPSS adayı Ayşe Yılmaz, "Yaşadığımız stres yetmezmiş gibi bir de saat karmaşası yaşamak istemiyoruz. Uygulama, sınavdan önce ya da sonraya alınmalı." talebinde bulunuyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!