Köşkte dikkat çeken detay!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uluslararası nitelikteki bilim olimpiyatlarında başarı gösteren öğrencileri Çankaya Köşkü'nde kabul etti.Gül'ün, Köşk'te ağırladığı ve kendileriyle gurur duyduğunu özenle vurguladığı öğrenciler arasında başörtülü olanlar ile mi

Köşkte dikkat çeken detay!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uluslararası nitelikteki bilim olimpiyatlarında başarı gösteren öğrencileri Çankaya Köşkü'nde kabul etti.
Gül'ün, Köşk'te ağırladığı ve kendileriyle gurur duyduğunu özenle vurguladığı öğrenciler arasında başörtülü olanlar ile mini etek giyerek Köşk'e çıkan genç kızlar da vardı.

Bu kabulün fotoğrafına Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde de yer verilerek, Türkiye'nin renkli ve çok boyutlu toplumsal gerçekliği ve özellikleri konusunda dolaylı olarak topluma bir mesaj da verilmiş oldu.

Yani devletin zirvesi dolaylı olarak ancak çok net biçimde, "İster başörtüsü taksın ister mini etek giysin başarılı kız öğrenci, devlet katında muteberdir" mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem