Koşaner açık konuştu!

Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, bir yabancı internet sitesinde kendisine ait ses kayıtlarının yayınlanmasıyla ilgili sessizliğini bozdu. Koşaner açık konuştuEski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Işık Koşaner, bir yabancı internet sitesinde kend

Koşaner açık konuştu!

Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, bir yabancı internet sitesinde kendisine ait ses kayıtlarının yayınlanmasıyla ilgili sessizliğini bozdu. Koşaner açık konuştu

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Işık Koşaner, bir yabancı internet sitesinde kendisine ait ses kayıtlarının yayımlanmasıyla ilgili olarak, ''İfade edilen konuların tamamı, devletin ilgili kurullarında üst düzey devlet yetkilileriyle yaptığım görüşmelerde de kendileriyle paylaştığım, hukuki olarak gereğinin yapılması için emir verdiğim konulardır. Kimseden kaçırdığımız, sakladığımız ve gizlediğimiz konular değildir'' ifadelerini kullandı.

Koşaner 'Ses kayıtlarında 'Balyoz belgelerinin çaldırılması' ifadesi kesinlikle yer almamaktadır. İfade edilen, o tarihlerde icra edilen plan seminerine yönelik ses kaydı ve bir kısım bilgi ve belgelere ilişkindir'' ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler