Korsan gösteriye polis müdahale etti

Ankara'daki bombalı saldırıları bahane ederek Gazi Mahallesinde korsan gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti. İstanbul genelinde yapılan korsan gösterilerde ise 10 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.Başkentte yaşanan saldırıları bahane eden ka

Korsan gösteriye polis müdahale etti

Ankara'daki bombalı saldırıları bahane ederek Gazi Mahallesinde korsan gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti. İstanbul genelinde yapılan korsan gösterilerde ise 10 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Başkentte yaşanan saldırıları bahane eden kalabalık bir grup, Fevzi Paşa Caddesi üzerinde korsan gösteri düzenledi. Yola devirdikleri Pazar tahtaları ve çöp konteynırlarını ateşe veren göstericiler polisin "dağılın" uyarılarına aldırış etmedi. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan ve polise taş ve şişelerle karşılık veren gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. TOMA ve zırhlı araçlarla caddeye giren polis göstericilere müdahale etti. Kalabalık grup müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Yeniden toplanmak isteyen göstericiler, havadan takip yapan polis helikopteri desteğinde bölgeden uzaklaştırıldı.

Öte yandan, gün içerisinde yapılan korsan gösterilerde 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Korsan gösteriye polis müdahale etti

Korsan gösteriye polis müdahale etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem