Korkusuz pilotlar iş başında

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı Helikopter Filo Komutanlığı personeli, Van Gölü canavarını arma olarak kullanmaya başladı.Varlığı ile yokluğu tartışılan ve Van'ın adeta sembolü haline gelen Van Gölü Canavarı, bölgede zor şartlar altında P

Korkusuz pilotlar iş başında

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı Helikopter Filo Komutanlığı personeli, Van Gölü canavarını arma olarak kullanmaya başladı.

Varlığı ile yokluğu tartışılan ve Van'ın adeta sembolü haline gelen Van Gölü Canavarı, bölgede zor şartlar altında PKK terör örgütüne göz açtırmayan Van Jandarma Helikopter Filo Komutanlığı personelinin yeni arması oldu. Filodaki Sikorsky, Kobra gibi helikopterlerin pilotları ve teknik ekibinin üniformalarında 1 ay önce kullanılmaya başlanan arma büyük ilgi çekiyor. Ejderha görünümünde tasarlanan canavar amblemi bundan sonra gökyüzünün korkusuz pilot ve teknik personelinin üniformasında ölümsüzleşecek. 
 
Kırmızı zemin üzerinde sevimli bir canavar görünümündeki arma yanında ayrıca ayyıldız, Van Gölü şekli ile Van yazısı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler