Koray Aydın'dan Bahçeli'ye ziyaret

4 Kasım'daki MHP kongresinde Bahçeli'nin en büyük rakibi olan Koray Aydın, Bahçeli'ye tebrik ziyaretinde bulundu.Trabzon milletvekili Koray Aydın, MHP'nin 4 Kasım kongresinde başkanlık için yarıştığı Devlet Bahçeli'yi TBMM'deki makamında ziyaret ederek, y

Koray Aydın'dan Bahçeli'ye ziyaret

4 Kasım'daki MHP kongresinde Bahçeli'nin en büyük rakibi olan Koray Aydın, Bahçeli'ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Trabzon milletvekili Koray Aydın, MHP'nin 4 Kasım kongresinde başkanlık için yarıştığı Devlet Bahçeli'yi TBMM'deki makamında ziyaret ederek, yeniden genel başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.
 
MHP'nin Meclis grup toplantısına katılan Trabzon milletvekili Koray Aydın, toplantının sona ermesinin ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli'nin TBMM'deki makamında yaklaşık 30 dakika süren görüşmede ülke meseleleri ele alındı.
 
"PLANLARA KARŞI ETKİN MÜCADELE YAPILMALI"
 
Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediklerinin Öcalan'ın söyledikleriyle paralellik arz ettiğine dikkat çekerek Oslo'da başlayan sürecin İmralı'da devam ettiğine işaret etti. Devlet Bahçeli'nin bu konudaki görüşlerine katıldığını kaydeden Koray Aydın da etkin mücadele yapılması gerektiği üzerinde durdu.
 
Devlet Bahçeli de Koray Aydın'dan Meclis ve grup çalışmalarına katılıp destek vermesini istedi. Bahçeli'nin bu isteğine Koray Aydın, "Her zaman olduğu gibi Ülkücü hareket ve MHP'nin emri ve hizmetindeyim. Partimin birlik, bütünlük ve başarısı için çalışmalarımı kesintisiz yürüteceğim" cevabını verdi.
 
AYDIN MÜSADE İSTEDİ, BAHÇELİ İZİN VERMEDİ
 
Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı görüşmede Koray Aydın'ın "Bekleyen ziyaretçilerin daha fazla beklememesi" için müsaade isteğine karşılık Devlet Bahçeli'nin "olmaz" yanıtı verdiği ve beraber öğle yemeği yeme teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bahçeli'nin beraber yemek teklifini Koray Aydın'ın kabul etmesinin ardından diğer misafirlerle beraber Meclis Lokantasına geçildi.
 
GAZETECİLER "İSTİFA EDECEK MİSİNİZ?" DİYE SORDU
 
Meclis Lokantasında yenilen öğle yemeğinde Bahçeli, Koray Aydın'ı yanına oturttu. Yemek sonrası çıkışta bir gazetecinin yönelttiği, "MHP'den istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Koray Aydın, "MHP'den istifa etmeyi düşünecek kadar ucuz ziyaretçi değilim" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem