Köpeğe neden ‘hoşt’ dedin cinayetinde şaşırtan gelişme

7 zanlı serbest 1 kişi tutuklandı.

Köpeğe neden ‘hoşt’ dedin cinayetinde şaşırtan gelişme
Haber61/Haber Servisi - Trabzonsporlu iki arkadaşı linç eden zanlılar serbest bırakıldı bir kişi tutuklandı.

Olay geçen hafta meydana geldi. Akşam saatlerinde Trabzonlu ve koyu Trabzonsporlu Salih Aydın ve Bilal Kumaş, Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde seyir halindeyken bir köpeğin önlerine çıkmasına sinirlenip, araçtan indiler.

Köpeğe ‘hoşt’ diyerek kovalayan iki arkadaşa mahalledeki köpeğin sahibi ve arkadaşları olduğu tespit edilen Giresun nüfusuna kayıtlı Özgür Yeşil, saldırdı. İddiaya göre Salih Aydın ve Bilal Kumaş’ın aracının lastiklerini patlattıktan sonra silah çeken 8 kişi ile aralarında yumruklu kavga ölümle son buldu.

Kavgada Bilal Kumaş kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Kavga sonrası 8 kişiden Özgür Yeşil tutuklanırken linç girişimine karışan diğer 7 kişi serbest bırakıldı. Olayda hayatını kaybeden Bilal Kumaş, önceki gün memleketi Trabzon’un Maçka İlçesi Galyan Köyü’nde toprağa verildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem