Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca....

İstanbul Fatih'te köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün aracı takla attı. Kazada araç içinde sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.Kaza, sabah saatlerinde Aksaray Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya

Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca....

İstanbul Fatih'te köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün aracı takla attı. Kazada araç içinde sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, sabah saatlerinde Aksaray Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Feyzettin Akcan, 02 RA 532 plakalı aracıyla seyir halinde giderken yola aniden bir köpek çıktı. Sürücü Akcan, köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpıp defalarca takla attı. Durumu gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri Feyzettin Akcan ve yanında bulunan kardeşi Rıdvan Akcan'ı araçtan çıkarttı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca....

Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca....

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem