Konya'da 26 araç birbirine girdi

Konya'da Aksaray yolu Tümosan Kavşağı yakınında buzlanma ve yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 26 araç birbirlerine çarptı.

Konya'da 26 araç birbirine girdi

Konya'da Aksaray yolu Tümosan Kavşağı yakınında buzlanma ve yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 26 araç birbirlerine çarptı. Kazada yaralanan 3'ü ağır 22 kişi ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bununla birlikte bazı yaralıların ise yoldan geçen otomobillerle hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Konya - Aksaray karayolu Tümosan Kavşağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre Organize Sanayi Bölgesi'ni işçi taşıyan bir minibüsün buzlanma ve yoğun sis nedeniyle kontrolden çıkıp frene basması sonucu arkasından gelen ve aralarında işçi servislerinin de bulunduğu toplam 26 araç birbirine çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 3'ü ağır 22 yaralı, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralıların ise yoldan geçen araçlarla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yerde yatan yaralıları arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 20 yaşlarında başından yaralı bir genç kız da 'Allahım bize birşey olmasın. Babamı istiyorum yanımda' diyerek göz yaşlarına hakim olamadı.

Araç içinde sıkışan 42 SJ 382 plakalı kamyonet sürücüsü Mustafa Yapıcı ise itfaiye ekibinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Bir itfaiye eri, Yapıcı'yı ambulansa kadar kucağında taşıdı. Kaza nedeniyle ulaşım servis yolundan yapıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem