Konak Antalya'yı salladı

17.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin ikinci gününde sahne alan Volkan Konak, Manavgatlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in konuşması ise stadyumdakilere duygulu anlar yaşattı. 17.Manav

Konak Antalya'yı salladı

17.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin ikinci gününde sahne alan Volkan Konak, Manavgatlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in konuşması ise stadyumdakilere duygulu anlar yaşattı. 


17.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali kapsamında pop müzik sanatçısı Erkan, “Akademi Türkiye” adlı yarışma ile kendisini duyuran Jale ve farklı üslubu, müzik tarzı ve şiirsel sahne performansıyla milyonların hayranı Volkan Konak sahne aldı. Manavgat Stadyumu’nda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı konserde ilk olarak Erkan ve Akademi Jale sevenleri ile buluştu. “İstanbul Bekliyor” şarkısıyla pop müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan Erkan, sahne performansı ve hareketli şarkılarını seslendirdi. Konser sonrasında ise Belediye Başkanı Sözen, Erkan ve Jale’ye plaket ve çiçek takdim etti.


Erkan ve Jale ikilisinin konserinden sonra ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen bir konuşma yaptı. Yaklaşık 16 ay cezaevinde kalan Sözen, “Cezaevindeyken bir tek şeyi hayal ettim. Sizlere hizmet edebilmek için o sürecin üstesinden geldim. Sizlere hizmet etme bir ölçüde umut olma noktasından kendini ifade etmekten yoksun hale gelmenin en demek olduğunu biliyorum. Çağdaş bir ülke, özgürce korkmadan kendini ifade edebilen Türkiye’nin hayali ile ayakta kalabildim. 15 aylık görev sürecinde bulunmuşken, 16 ay sizden ayrı kaldım. 24 saat bütün gücüm ve gayretimle sizlere hizmet edebilmek için çabalıyorum. Manavgat için çok güzel günler var” dedi.
Büyükşehir yasası ile Manavgat’ın il olması için uğraştıklarını belirten Sözen, “9 beldesiyle Manavgat bir olacak. Sizlere hak ettiğiniz Manavgat’ı yaşatmak için çalışacağım. Fikir alan belediye düşüncesiyle, kent konseyini oluşturduk. İlçede herkes tozpembe yaşamıyor. Akşam ailesine “Ne götüreceğim?” diye düşünenler var. Bunun için kimseyi rencide etmeden “Sosyal marketi” gerçekleştirdik. 20 milyon Euro değerinde AB destekleriyle, Manavgat’a atık su kanalizasyon ve su temin projesini neticeye götürdük. Bu, 50 yıl alt yapı hizmetini çözecek bir projedir. Güllük tamamlandı, Çetin Emeç caddesini ise kısa sürede hizmete sunacağız. Irmak kenarlarını size söz verdim. 3 noktada ırmak projelerimize devam ediyoruz. Bir ay içinde hizmete sunacağız. 2. etap ise yaz sonunda bitecek. Hayvan barınağını 15 güne kadar bitmek üzereyiz. Her zaman yeşil Manavgat hayalindeydik. Değişik bölgelerinde 16 parkı hizmete sunduk. Sizlere layık olduğu hizmeti veremezsem bırakacağım. Hak ettiğiniz hizmetleri emrinize sunacağımdan hiç kuşkunuz olmasın. 20 güne kadar ise Atatürk heykelinin orada Manavgat Kent Meydanı projesine başlıyorum. Gençliği ise ayrı bir önem veriyorum. Şu anda 800 öğrencimiz var. Adliye arkasında 10 dönüm alanda 20 gün içerisinde kazmayı vurup, 6 ay içinde içerisinde 800 kişilik konferans salonunu ve yarı olimpik yüzme havuzunun da olacağı Manavgat Gençlik Merkezi’ni hizmete sunacağız. Kum mevkiine ise 5 bin kişilik bir stadyum projesi var. Görev süreci bitmeden bir kültür merkezi sunmak için bütün gayretimi kullanacağım” ifadesini kullandı.


Konuşmaların ardından ise sahneye “Kuzeyin Oğlu” olarak anılan Volkan Konak çıktı. İlk albümünü yayınlamasının üzerinden 20 yıl geçen Volkan Konak, dinleyicileriyle samimi iletişiminin yanında, hem hüzünlendirdi hem de güldüren hikayeleriyle kendine hayran bıraktı. Manavgatlılara keyifli bir müzik ziyafeti sunan Konak, Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler