"Komutanım, arkadaşlarım gitti, sıra kimde?’

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyonlar sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin (27) Akasya Mahallesi Subaşı Apartmanı

"Komutanım, arkadaşlarım gitti, sıra kimde?’

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyonlar sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin (27) Akasya Mahallesi Subaşı Apartmanı'nda ikamet eden babası Mehmet (53) ve annesi Filiz (45) Şerbetçi'ye acı haberi İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri güçlükle verdi. Fenalaşan anne Filiz Şerbetçi'ye 112 Acil Servis ekibi müdahale etti. Acı haberin ardından şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Baba Mehmet Şerbetçi, akşam saatlerinde muhtarın kendisini aradığını ve oğlunun şehit olabileceği ihtimalinden şüphelendiğini belirterek, "Bunun üzerine önce polisi ve jandarmayı, daha sonra da Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nı telefonla aradım, oğlumdan haber almaya çalıştım. Daha sonra internetten haberlere bakınca şüphe giderek arttı" dedi.

İş yerini erken kapatarak eve geldiğini anlatan baba Şerbetçi, kapısının çaldığını ve jandarma ekiplerinin oğlunun şehit haberini kendisine verdiğini belirtti. Oğluyla en son iki gün önce görüştüğünü söyleyen acılı baba, "Oğlumla cumartesi günü telefonda konuştuk. Geçen çarşamba bölük komutanının ve silah arkadaşlarının şehit olduğunu ve onların cenaze törenine katıldığını anlattı bana. Hatta kendi acısını sosyal paylaşım sitesinden de paylaşmıştı. "Komutanım gitti, arkadaşlarım gitti, sıra kimde?" diye sormuş. Mobilyasını, eşyalarını almıştık. İzne geldiğinde kız bakacaktık ona, nişanlayacaktık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler