Komutan eşinin şefkat eli

Gülmez'in ev sahipliğini yaptığı ziyarette kendisine Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanlığı'nda görevli komutan eşleri ve çocukları eşlik etti.Minik misafirlerini kapıda karşılayan Gülmez, ve Balkanlıoğlu çocuklarla tek te

Komutan eşinin şefkat eli

Gülmez'in ev sahipliğini yaptığı ziyarette kendisine Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanlığı'nda görevli komutan eşleri ve çocukları eşlik etti.

Minik misafirlerini kapıda karşılayan Gülmez, ve Balkanlıoğlu çocuklarla tek tek sohbet ederek bir süre sordular.
Gülmez, çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gülmez, "Yavrularımızı burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Onlar bizim en değerli varlıklarımızdır. Değerli çocuklarımızı her zaman misafir etmekten büyük mutluluk duyacağım. Bütün çocuklarımıza mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir yaşam diliyorum." dedi.

Çocuklarla yapılan sohbetin ardından pasta ve meyve suyu ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler