Komisyon'ndan 6 isme davet

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, komisyonlarının, darbe ve muhtıralara ilişkin olarak 6 ismin ivedilikle dinlenmesine karar verdiğini bildirdi.Şahin, komisyonun basına kapalı gerçekleştiri

Komisyon'ndan 6 isme davet

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, komisyonlarının, darbe ve muhtıralara ilişkin olarak 6 ismin ivedilikle dinlenmesine karar verdiğini bildirdi.

Şahin, komisyonun basına kapalı gerçekleştirilen toplantısının ardından Meclis'te gazetecilere açıklama yaptı. Komisyonun bugünkü toplantısında, 1960 darbesi ile 1971 muhtırası, 1980 darbesi ve 28 Şubat sürecine ilişkin üç alt komisyonun, dinlemek istediği isimleri ilettiğini belirten Şahin, ''Komisyonumuz 6 ismin ivedilikle dinlenmesine karar verdi. Bu isimler, Numan Esin, Ahmet Er, Süleyman Demirel, Rahşan Ecevit, Hüsamettin Cindoruk ve Ahmet İsvan'dır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem