Komisyonda tansiyon yükseldi!

SİNİRLER GERİLDİÇiçek'in yazısı HSYK teklifini görüşen Adalet Komisyonu'nda yerlere dağıtıldı. CHP ve MHP'li üyeler müzakerelere Anayasa Komisyonu'nun kararı ortaya çıkınca kadar ara verilmesini istedi. AK Partili Adalet Komisyonu Başkanvekili Hakkı Köylü

Komisyonda tansiyon yükseldi!

SİNİRLER GERİLDİ

Çiçek'in yazısı HSYK teklifini görüşen Adalet Komisyonu'nda yerlere dağıtıldı. CHP ve MHP'li üyeler müzakerelere Anayasa Komisyonu'nun kararı ortaya çıkınca kadar ara verilmesini istedi. AK Partili Adalet Komisyonu Başkanvekili Hakkı Köylü toplantıyı devam ettirince salonda tansiyon yükseldi. İktidar ve muhalefet milletvekillerinin usul tartışması sürerken Köylü, yeğeninin cenazesi nedeniyle Kayser'de bulunan Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'ya telefonla ulaştı.

TOPLANTI 20 OCAK PAZARTESİ

Kuzu 'Cenazem var gelemiyorum. Komisyonu (20 Ocak) Pazartesiye toplantıya çağıracağım' dedi. Kuzu'nun sözlerini komisyona aktaran Köylü, Anayasa Komisyonu'nun vereceği kararın Adalet Komisyonu görüşmeleri büyük ihtimalle tamamlanacağı için Genel Kurul'da değerlendirilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem