Köksal Toptan ‘Genel Merkez beni dikkate almadı’

Haber61 – Haber Servisi – TBMM meclisi eski başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti’nin kendisini dikkate almadığını ifade etti. Toptan Zonguldak’ta yayın yapan Pusula adlı yerel televizyona yaptığı açıklamada, “Ben daha önce de ‘2 ay mi

Köksal Toptan ‘Genel Merkez beni dikkate almadı’

Haber61 – Haber Servisi – TBMM meclisi eski başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti’nin kendisini dikkate almadığını ifade etti. Toptan Zonguldak’ta yayın yapan Pusula adlı yerel televizyona yaptığı açıklamada, “Ben daha önce de ‘2 ay milletvekilliği yapmış arkadaşlarımıza ‘sen buradan kalk’ demek hoş bir şey değil’ demiştim. Olan da budur. Sürpriz de değildir. İnşallah iyi olur ve arkadaşlar iyi çalışırlar.  Genel Merkezin tercihidir.  Listeyle ilgili benim düşüncelerim belli, ama şimdi yeniden onları anlatmanın bir anlamı yok. Genel Merkez böyle bir seçim yaptı. Uğraşılacak, kolay bir seçim değil. Arkadaşlara başarılar diliyorum.”dedi.

Toptan, Genel Merkezin kendisinin görüşünün alıp-almadığıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Beni Genel Merkezden aradılar. Düşüncelerimi söyledim, ama doğrusunu isterseniz, benim söylediklerimi dikkate alınmadı. Halbuki beni aradılar ve düşüncelerimi söyledim. Kim çalışırsa, o kazanır. Oylar kimsenin elinde ya da cebinde değil. Kim iyi çalışırsa, kim kendini sevdirirse, o kazanır. Bütün partililere, tüm adaylara başarılar diliyorum. AK Parti’deki arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem