Köksal Baba'dan Bakan Soylu'ya davet

Sosyal medya fenomeni Köksal Baba,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.   Bakan Soylu'yu ziyaret ederek, 10 Şubat 2016 tarihin de Trabzon Ramada Otel'de yapılacak olan 41. Yaş günü gecesine davet eden Köksal Baba, "

Köksal Baba'dan Bakan Soylu'ya davet
Sosyal medya fenomeni Köksal Baba,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.
 
Bakan Soylu'yu ziyaret ederek, 10 Şubat 2016 tarihin de Trabzon Ramada Otel'de yapılacak olan 41. Yaş günü gecesine davet eden Köksal Baba, "Sayın Bakanımız bu geceye katılarak bizleri onurlandırmasını istiyoruz" dedi.
 
Bu gece de hem Köksal Baba'nın 41. yaş günü etkinliği yapılacak , hem de bu geceden elde edilen gelirler engelli ailelerine verilecek.
 
Bakan Soylu Köksal Baba'nın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Köksal Baba ile yerel seçimlerde tanışarak dost olduk.  Köksal Baba'nın 41. yaş günü gecesine bizleri davet etti. Kendisi elde edilecek geliri engelli ailelerine vererek çok örnek bir davranış gösteriyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Her zaman yanındayız" dedi.
 
Köksal baba ziyaretin sonunda 41. Yaş günü gecesi daveti yanında seçimde çekilmiş oldukları fotoğrafları Bakan Soylu'ya hediye etti.
 
img-20160112-wa0000.jpg
 
img-20160112-wa0003.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler