Kocasını kavurma yaptı!

Pakistan'ın Karaçi eyaletinde Zeyneb Bibi (42) adlı kadın 17 yaşındaki kızı Sonia’yı taciz eden kocası Ahmed Abbas’ı öldürdü. Ailenin evinden gelen kötü yemek kokusu üzerine üst kat komşusu olan evsahiplerinin şikâyet için kapıya gelmesiyle kadının cesedi

Kocasını kavurma yaptı!

Pakistan'ın Karaçi eyaletinde Zeyneb Bibi (42) adlı kadın 17 yaşındaki kızı Sonia’yı taciz eden kocası Ahmed Abbas’ı öldürdü. Ailenin evinden gelen kötü yemek kokusu üzerine üst kat komşusu olan evsahiplerinin şikâyet için kapıya gelmesiyle kadının cesedi pişirip kavurma yaptığı ortaya çıktı. Açık kapıdan içeri girip mutfakta Bibi’yi kocası Ahmed Abbas’ın bacaklarını ve kollarını pişirirken bulan evsahibi hemen polisi aradı.

Suçunu itiraf eden kadın, ARY televizyonuna verdiği demeçte, “Kızıma dokunmasına izin vermedim. Çayına uyku hapı atıp uyuttuktan sonra iple boğdum. Kokmadan cesetten kurtulmak için parçalayıp baharatla pişiriyordum. Pişman değilim” dedi.

‘Tencerenin dibi tuttu’ diyecekti
Kadına yardım eden 22 yaşındaki yeğeni de tutuklandı. Delil sayılan tencerelere ve satırlara el kondu. Kadının cesetle “korma” denen ve Orta Asya’daki ‘kavurma’dan türetilen yahni yaptığı belirtildi. Bibi eğer yakalanmasaydı komşulara yemeğin yandığını söyleyip tencereleri kanalizasyona boşaltacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem