Kocaeli'nde büyük kaza: 3 ölü

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobil, karşı şeride geçerek karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.Kaza, saat 01.00 sıralarında D-100 Karayolu'ndaki Uzuntarla Mevkii'nde meydana g

Kocaeli'nde büyük kaza: 3 ölü

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobil, karşı şeride geçerek karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında D-100 Karayolu'ndaki Uzuntarla Mevkii'nde meydana geldi. Adapazarı'ndan İzmit yönüne giden 28 yaşındaki Ertan Akkuş yönetimindeki 41 KV 184 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçince Adapazarı yönüne giden Arif Piriştine yönetimindeki 54 B 1027 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücüsü 28 yaşındaki Ertan Akkuş ile aynı araçta bulunan 26 yaşındaki Emrah Üzmez ve 22 yaşındaki Bedri Şafak öldü. 23 yaşındaki Volkan Akkuş, 18 yaşındaki Soner Bayrak ve 17 yaşındaki Emre Çalik ile diğer otomobilde bulunan Arif Piriştine ile Yılmaz Piriştine yaralandı. Yaralılar, çağrılan 112 acil ambülansları ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırlarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem