Kızılay'da 10 kişi tutuklandı!

Türk Kızılayı Samsun Şubesi`ne yönelik operasyonda nöbetçi mahkemeye sevk edilen 12 kişiden 10'u tutuklandı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün başlattığı operasyonda, Türk Kızılayı Samsun

Kızılay'da 10 kişi tutuklandı!

Türk Kızılayı Samsun Şubesi`ne yönelik operasyonda nöbetçi mahkemeye sevk edilen 12 kişiden 10'u tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün başlattığı operasyonda, Türk Kızılayı Samsun Şubesi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 21 çalışanı, işyerlerinde ve evlerinde gözaltına aldı. Bilirkişi ve müfettiş raporlarına göre gözaltına alınanların "ihaleye fesat karıştırmak, güveni kötüye kullanmak, resmi belgede sahtecilik ve görevi ihmal" suçlarına karıştıkları ileri sürüldü. Soruşturmayı yöneten savcı, Samsun Emniyet Müdürlüğü binasına giderek 21 kişinin ifadeleri burada aldı. 9 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, dün saat 18.00 sıralarında 12 kişi tutuklanmaları talebiyle Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 12 kişiden 2'si adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, aralarında Kızılay Samsun Şube Başkanı Mustafa K.'nin de bulunduğu 10 kişi gece saat 00.30 sıralarında tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler