Kızgın CHP'liler Genel Merkezi bastı

CHP'de aday adaylığı talebi aday komisyonu tarafından reddedilen eski Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban ve 30 kadar partili Genel Merkezi bastı.Olay akşam saatlerinde MYK toplantısından sonra yaşandı. Balaban ve kendisini destekleyen 30

Kızgın CHP'liler Genel Merkezi bastı

CHP'de aday adaylığı talebi aday komisyonu tarafından reddedilen eski Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban ve 30 kadar partili Genel Merkezi bastı.

Olay akşam saatlerinde MYK toplantısından sonra yaşandı. Balaban ve kendisini destekleyen 30 kadar partili önce Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil'in makamına giderek başvurusunun reddedilmesine tepki gösterdi. Ardından da grup Adnan Keskin'in makam odasına girmek istedi. Keskin'in sekreteryası ve danışmanı Yurdal Gültekin Keskin'in uygun olmadığını söyleyince ortalık karıştı.

Balaban ve beraberindekiler zorla odaya girmek için kapıyı zorladı. Danışman Yurdal Gültekin ve Keskin'in ekibi kızgın partililerin odaya girmesine engel oldu ve partilileri sekreteryadan dışarı çıkardı. Yaşanan arbedede Gültekin'in parmakları incindi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem