Kızgın boğa mağazaya daldı

Şanlıurfa'da, sahibinin elinden kaçan ve onlarca kişiyi peşinden koşturan azgın boğa, içi müşteri dolu 2 mağazaya daldı.Şanlıurfa'da, sahibinin elinden kaçan ve onlarca kişiyi peşinden koşturan azgın boğa, içi müşteri dolu 2 mağazaya daldı. Alışveriş yapa

Kızgın boğa mağazaya daldı

Şanlıurfa'da, sahibinin elinden kaçan ve onlarca kişiyi peşinden koşturan azgın boğa, içi müşteri dolu 2 mağazaya daldı.

Şanlıurfa'da, sahibinin elinden kaçan ve onlarca kişiyi peşinden koşturan azgın boğa, içi müşteri dolu 2 mağazaya daldı. Alışveriş yapanlara korku dolu anlar yaşatan boğa, güçlükle yakalanarak kesileceği alana götürüldü.

Kurban bayramında kesilmek üzere dün 3 bin 500 liraya satın alınan boğa, sahibi tarafından kamyonetle Köprübaşı semtindeki evine getirildi. Boğa kamyonetten indirilirken sahibinin elinden kurtularak kaçmaya başladı. Kentin en işlek semti olan Atatürk Bulvarı'na çıkan boğa trafiği birbirine kattı.

YAKALANDI YİNE KAÇTI
Ellerinde sopa ve kement ile peşinden koşan yaklaşık 10 kişi tarafından güçlükle yakalanan boğa eve götürülmek istenirken kurtulup yeniden kaçmaya başladı.

Peşinden koşanların, yağmur nedeniyle ıslanan zeminde kayarak düşmelerine yol açan boğa, bulvar üzerindeki 2 mağazaya girdi.

İçerideki onlarca müşteriye korku salan boğa, peşinhden gelenlerce burada güçlükle yakalanıp, sakinleştirildikten sonra götürülebildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler