Kız öğrenci yurdunda yangın paniği

Demirci ilçesindeki özel bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında mahsur kalan 4 öğrenci kurtarıldı. Demirci ilçesi Yenince Mahallesi'ndeki orta ve yüksek öğrenim öğrencilerinin kaldığı yurtta,  henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yurdun ikinci

Kız öğrenci yurdunda yangın paniği
Demirci ilçesindeki özel bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında mahsur kalan 4 öğrenci kurtarıldı.
 
Demirci ilçesi Yenince Mahallesi'ndeki orta ve yüksek öğrenim öğrencilerinin kaldığı yurtta,  henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yurdun ikinci katında başlayan yangın, kısa sürede kattaki bütün odalara sıçradı.
 
Birçok öğrenci kendi imkanlarıyla odasını terketti. Bazı öğrenciler ise binadan çıkamadı. OIay yerine gelen itfaiye ekipleri, yurdun 3. katında mahsur kalan Fadime Çımkı, Esmanur Yaman, Zeynep Nur Kırıs ve Büşra Arslan'ı kurtardı.
 
Yangın, Demirci Belediyesi itfaiye ekiplerini tarafından söndürüldü. Dumandan etkilenen bazı öğrenciler, devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
 
 Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, olay yerinde incelemede bulundu.
 
Yangının yıldırım düşmesi sonucunda çıkmış olabileceği üzerinde durulduğunu belirten kaymakam Sezgin, "Öğrencilerimiz yangın esnasında süratle dışarı çıkarılmış. 3 öğrencimizde şu anda hastanede kontrol altındalar. Gerekli incelemeler yapılacak. Yangın merdivenlerinin kullanılamaması veya camların açılamaması gibi durumlar tespit edilirse gerekli işlemler yapılacaktır" dedi.
 
Belediye başkanı Selami Selçuk ise yangına müdahale edilirken, yangın merdivenine ulaşım konusunda sorun yaşandığını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler