Kız kaçırma kavgası: 1 ölü, 5 yaralı-Batman haberleri

Batman'da kız kaçırma yüzünden çıkan kavgada bir kişi öldü, beş kişi de yaralandı. Olay, Batman'ın Bağlar mahallesi Geylani caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce amcasının oğlu ile evlenmeyi reddeden R.Ş. adlı genç kız, E.K. isimli gençle kaç

Kız kaçırma kavgası: 1 ölü, 5 yaralı-Batman haberleri

Batman'da kız kaçırma yüzünden çıkan kavgada bir kişi öldü, beş kişi de yaralandı.

Olay, Batman'ın Bağlar mahallesi Geylani caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce amcasının oğlu ile evlenmeyi reddeden R.Ş. adlı genç kız, E.K. isimli gençle kaçarak İstanbul'a yerleşti. Üç yıl aradan sonra Batman'a gelen çift bir ay herhangi bir sıkıntı olmadan hayatlarına devam etti. Dün gece saat 22.30'da Ş. ve K. aileleri arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek, bıçak ve sopaların konuştuğu kavgada K.K.(38) vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. K.K., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar L.Ş., İ.Ş., İ.T., İ.T. ve F.T. ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis, olası bir gerginliğin bir daha yaşanmaması için yaralıların bulunduğu hastaneler ve Geylani caddesinde güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler