Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Boz günde bir kilo et yiyor

Oyunculuğunun zirvesindeki Kıvanç Tatlıtuğ ve pop müziğin sevilen sesi Murat Boz, sadece yetenekleriyle değil, fit görünümleriyle de dikkat çekiyor. İki ünlü de formda kalabilmek için aynı yöntemi uyguluyor. Tatlıtuğ ve Boz, fit kalabilmek için her gün bi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Boz günde bir kilo et yiyor

Oyunculuğunun zirvesindeki Kıvanç Tatlıtuğ ve pop müziğin sevilen sesi Murat Boz, sadece yetenekleriyle değil, fit görünümleriyle de dikkat çekiyor. İki ünlü de formda kalabilmek için aynı yöntemi uyguluyor. Tatlıtuğ ve Boz, fit kalabilmek için her gün bir kilo et yiyor. Protein ağırlıklı diyet yaptığını belirten Kıvanç Tatlıtuğ, spor hocasının verdiği listenin dışına da asla çıkmıyor. Ünlü bir restorana haftalık et siparişi veren ünlü oyuncu, dinlendirilmiş etleri düzenli olarak her gün birer kilo halinde alıyor. Tatlıtuğ, dizi çekimleri için bulunduğu Rusya'da da günde 1 kilo et yemeye devam ediyor.

ETLER KURYEYLE GELİYOR

Sesi ve şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Murat Boz da tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ gibi iyi bir görünüme sahip olmak için çok çalışıyor. Bir dönem maydanoz suyu içerek fazla kilolarından kurtulan Boz, tekrar kilo almamak için işi sıkı tutuyor. Ünlü şarkıcı da günde 1 kilo fırında kızartılmış kuzu Eti yiyerek formunu koruyor. Boz yediği etleri de kendisi seçiyor ve Tatlıtuğ gibi İstanbul'da gözde bir kasapta özenle muhafaza ettiriyor. Murat Boz'un seçtiği ve kendi damak tadına uygun olarak hazırlanan etler, sanatçı nerede olursa olsun günlük olarak kuryeyle gönderiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem