Kış ortasında evsiz kaldılar

Hakkari'de bir evin ikinci katında çıkan yangın maddi hasara yol açarken, aile ise kış ortasında dışarıda kaldı. Şehirden 40 kilometre mesafede bulunan Geçimli köyünde ikamet eden 4 nüfuslu Ekrem Arar isimli vatandaşın evinin ikinci katında bilinmeyen bir

Kış ortasında evsiz kaldılar

Hakkari'de bir evin ikinci katında çıkan yangın maddi hasara yol açarken, aile ise kış ortasında dışarıda kaldı.

Şehirden 40 kilometre mesafede bulunan Geçimli köyünde ikamet eden 4 nüfuslu Ekrem Arar isimli vatandaşın evinin ikinci katında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Köy sakinleri ve Geçimli Karakol Komutanlığı'nda bulunan TOMA aracının yangına müdahale etmesi sonucu Hakkari Belediyesi itfaiye ekipleri köye ulaşana kadar alevler kontrol altına alındı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi ise soğutma çalışması yaptı.

"TOMA MÜDAHALE ETTİ"

Yangın sonrasında evin ikinci katı tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay yerine giden basın mensuplarına açıklamada bulunan ev sahibi Ekrem Arar, yangının neden çıktığını bilmediğini ifade ederek, tek bildiğinin kış ortasında açıkta kaldıklarını söyledi. Arar, "Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Eve geldiğimde alevler her yeri sarmıştı. Bu karda kışta evim yandı, mağdur oldum. Geçimli Jandarma Karakolu'ndan yardım istedik. TOMA geldi ve müdahale etti. Müdahale etmesine rağmen alevler her yere sıçramıştı. Kendim işsizim, kış ortasında açıkta kaldım. Yetkililerin bize sahip çıkmasını istiyorum" dedi.

Sabah kahvaltı yaparken evinde dumanların yükselmesiyle birlikte önce çocuğunu kurtardığını söyleyen 2 çocuk annesi Yıldız Arar ise daha sonra alevlerin her yere yayıldığını ifade ederek, bu kış günlerinde açıkta kaldıklarını ve hayırsever vatandaşlardan yardım eli beklediklerini söyledi.

Kış ortasında evsiz kaldılar

Kış ortasında evsiz kaldılar

Kış ortasında evsiz kaldılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler