Kış lastiği karaborsa oldu

 Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında yolcu ve eşya taşıyan ticari araçlarda 1 Aralık - 1 Nisan arasında kış lastiği kullanılmasının zorunlu hale getirilmesinin ardından, bu tip lastiklerin yoğun talep görmeye başladı. Binek araçlarda fiyatlar

Kış lastiği karaborsa oldu

 

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında yolcu ve eşya taşıyan ticari araçlarda 1 Aralık - 1 Nisan arasında kış lastiği kullanılmasının zorunlu hale getirilmesinin ardından, bu tip lastiklerin yoğun talep görmeye başladı. Binek araçlarda fiyatları 105 ile 250, ticari araçlarda ise 230 ile 350 lira arasında değişen ve mukavemetleri kış aylarındaki hava sıcaklıklarına göre ayarlanan lastikler, kullanım zorunluluğunun getirilmesinin ardından daha fazla talep görmeye başladı. Şu anda firmaların lastik yetiştiremediğini belirten satıcılar, ceza miktarının yüksekliğinin bu durma etkisi olduğunu belirtiyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem