Kırmızı gecelikli şantaj

İstanbul Pendik’te bir şirkette satış elemanı 27 yaşındaki A.A. adlı Genç kadın, işyerine gelip kendisini polis olarak tanıtan Murat Y.’nin arkadaşlık teklifini kabul etti.Kısa sürede aralarında duygusal yakınlık başlayan çift, son buluşmalarında Murat Y.

Kırmızı gecelikli şantaj

İstanbul Pendik’te bir şirkette satış elemanı 27 yaşındaki A.A. adlı Genç kadın, işyerine gelip kendisini polis olarak tanıtan Murat Y.’nin arkadaşlık teklifini kabul etti.
Kısa sürede aralarında duygusal yakınlık başlayan çift, son buluşmalarında Murat Y.’nin evine gitti. Murat Y.’nin aldığı kırmızı geceliği giymesini ısrarla istediği genç kadın bu teklifi kabul etmesiyle de sonu mahkemede bitecek bir ‘ilişki’ başladı.

DEKOLTE ÖZÇEKİM

Genç kadın kırmızı geceliği çıkarıp iç çamaşırıyla kaldığında da Murat Y.  ‘özçekim (selfie)’ fotoğraflar çekti.
Bu olayın ardından Murat Y.’den çekinmeye başlayan A.A., ayrılmak istediğini bildirince şantaja maruz kaldı. Genç kadın, “Fotoğrafları ailene gönderir seni rezil ederim” tehditleri sonucu soluğu karakolda aldı.

Murat Y.’nin kendisini polis olarak tanıttığını ve korktuğu için o kırmızı geceliği giydiğini belirten A.A., şikâyetçi oldu. Murat Y.’nin polis olmadığını karakolda öğrenen genç kadının şikâyeti üzerine karakola çağırılan Murat Y. ise suçlamaları kabul etmedi.

‘ŞANTAJI YAPAN O’

Cinsel ilişkileri sırasında fotoğraf çektirmeyi genç kadının istediğini ileri süren Murat Y., şu iddiada bulundu:
“Onun evlenip ayrıldığını öğrenince ilişkimi bitirmek istedim. Başkasıyla nişanlanacağımı da söyledim. O fotoğraflar, hem benim hem onun telefonuyla çekildi. Asıl o fotoğrafları evleneceğim kıza göndermekle tehdit etti. Benden önce o şikâyetçi olmuş.”
Savcılık, genç kızlara karşı aynı suçu işlediği tespit edilen Murat Y. hakkında 1 yıl 3 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Kırmızı gecelikle şantaj davası, önümüzdeki günlerde görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem