Kim Kardashian'dan Utandıran İtiraf

Geçen yıl kocasıyla 23 yıllık eviliğine son veren Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner, başka aşka yelken açtı. Kardashian annesiyle, 20 yaş küçük sevgilisinin yatak odasından sevişme seslerini duyduğuna ve bu yüzden uyandığına yemin etti."BU GÖRÜNTÜLER İ

Kim Kardashian'dan Utandıran İtiraf

Geçen yıl kocasıyla 23 yıllık eviliğine son veren Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner, başka aşka yelken açtı. Kardashian annesiyle, 20 yaş küçük sevgilisinin yatak odasından sevişme seslerini duyduğuna ve bu yüzden uyandığına yemin etti.

"BU GÖRÜNTÜLER İĞRENÇ"

Khloe'nin tepkisi ise, "Bu iğrenç, görüntüleri kötüdür" oldu. Kızları tarafından evlenmesine sıcak bakılmayan Kris Jenner'a "Kiminle istersen yat ama şu an da kimseyle evlenme!'' diye de uyarı geldi.

"UMARIM EVLENİYORUM DİYE KARŞIMIZA ÇIKMAZ"

Kris'in telefonu karıştıran Kardashian kardeşler annelerinin nasıl birliktelik yaşadığını bu yolla bulmaya çalıştı. 23 yıl sonra tekrar flört dünyasıyla tanışan anneleri için "Birkaç ay sonra karşımıza evleniyorum diye çıkmaz değil mi?" diye yorum yaptı.

kim-kardashian-dan-utandiran-itiraf-7117859_9983_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem