Kilise "Terörü lanetliyoruz" pankartı açtı

Samsun Agape Kilisesi Pastörü Orhan Pıçaklar, Türkiye'de güvenlik güçlerine karşı yapılan terör saldırılarını kınamak için kilisesine "Türk bayrağı" ve "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankart astı. Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan Agap

Kilise "Terörü lanetliyoruz" pankartı açtı

Samsun Agape Kilisesi Pastörü Orhan Pıçaklar, Türkiye'de güvenlik güçlerine karşı yapılan terör saldırılarını kınamak için kilisesine "Türk bayrağı" ve "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankart astı.

Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan Agape Kilisesi'nin Pastörü Orhan Pıçaklar, dün Ankara'da güvenlik güçlerine yönelik yapılan bombalı saldırı ve bugün Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarını kınadı. Pıçaklar, kilisesine Türk bayrağı ve "Terörü lanetliyoruz" yazılı pankart asarak tepkisini dile getirdi.

"ÜLKEMİZE YAPILAN TERÖR SALDIRILARINI LANETLİYORUZ"

Terörün ırkı ve dini olmadığını belirten Kilise Pastörü Orhan Pıçaklar, "Terör kötüdür ve benim ülkeme saldırıyor. Doğal olarak da terörü lanetlemek gerekiyordu. Çünkü biz bu vatanın evlatlarıyız. Orada öldürülenlerin hepsi bizim canımız, kanımız. Bizi korumak isteyen güvenlik güçlerimiz ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Birileri benim güzel ülkemi mahvetmek için böyle bir eylem yapıyor. Biz buna çok üzüldük. Böyle bir eylemi kınamak, lanetlemek istedik. Biz yurtta, cihanda, Orta Doğu'da ve bütün dünyada sulh olsun istiyoruz. Ama insanlar bunu istemiyorlar. Maalesef şeytan yüreklerine sahip olmuş, onları ve onları destekleyenleri kullanarak bizim halkımıza saldırıyorlar. Biz de Türkiye Cumhuriyeti'nin Hristiyan bir vatandaşı olarak ülkemize yapılan bu terör eylemlerini lanetliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler