Kılıç'tan son twitter açıklaması...

Haşim Kılıç, yargının verdiği kararın birilerini sevindirdiğini birilerini ise memnun etmediğini, kararı da memnun olana veya memnun olana göre vermediklerini söyledi.Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Anayasa Mahkemesi 25 Mart'ta toplandığını, bütün kurulu

Kılıç'tan son twitter açıklaması...

Haşim Kılıç, yargının verdiği kararın birilerini sevindirdiğini birilerini ise memnun etmediğini, kararı da memnun olana veya memnun olana göre vermediklerini söyledi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Anayasa Mahkemesi 25 Mart'ta toplandığını, bütün kurulun konuyu enine boyuna görüşerek karar çıktığını, görüşmeye ara verildiği sırada 15. İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı duyduk bundan dolayı da açıklama yapmadıklarını, 15. İdare Mahkemesi'nin aldığı kararın uygulanmaması üzerine oy birliği ile verilen karar açıklandı.

Youtube ile ilgili bize ulaşan bir durum yok. Bize bu konuda birşey intikal ederse ilgili arkadaşlarımız çalışmasını yapar. Kılıç, başvuruya göre konuyu ele alacaklarını söyledi. Kılıç, Melih Gökçek'in kendisini ziyaretine ilişkin soruya da "Zaman Zaman görüşmelerimiz oluyor. Gökçek gelebilir, devletin kamu idaresi kurum başkanları gelir görüşürüz." dedi.

Kılıç, verilen kararların milliyetinin dinin düşünülmeden verilen kararlar olduğunu belirterek "Kararlarımız evrensel kararlardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem