Kılıçdaroğlu'ndan vekillere fırça

 Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT yasası oylamasına katılmayan 40 CHP'liye kızdı. Kılıçdaroğlu, MİT oylamasına katılmayan ve vatandaşın telefonlarına çıkmayan vekilleri uyardı: Topluma örnek olacağız. Bu kadar sık meyhan

Kılıçdaroğlu'ndan vekillere fırça

 

Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT yasası oylamasına katılmayan 40 CHP'liye kızdı. Kılıçdaroğlu, MİT oylamasına katılmayan ve vatandaşın telefonlarına çıkmayan vekilleri uyardı: Topluma örnek olacağız. Bu kadar sık meyhaneye gitmeyin... Meyhaneye gidin ama bari aynı meyhaneye gitmeyin..

MİT OYLAMASINA KATILMAYAN 40 VEKİLE

Kemal Kılıçdaroğlu Genel Merkez'de yapılan toplantıda, MİT yasası oylamasına katılmayan 40 vekile sert çıktı.'Kusura bakmayın bu kadar muhalefet ettiğimiz bir yasanın tümünün oylamasına nasıl katılmazsınız? Milletvekili neden seçilir. Lütfen Meclis'teki çalışmaları aksatmayın' dedi.

GARSONLAR'DAN DUYUYORUM

Telefonlara çıkmadıklarına yönelik çok sayıda şikayet aldığını da belirten Kılıçdaroğlu şu uyarılarda bulundu: Her yurttaşın telefonuna cevap verin. Ben beni arayan her vatandaşın telefonuna dönüyorum. Siz dönmüyorsunuz. Olacak şey değil. Halkın arasında olacağız. Bir de özel yaşantımıza özen göstereceğiz. Topluma örnek olacağız. Meyhaneye gitmeyin demiyorum, gidin ama sık gitmeyin. Gidecekseniz de hepiniz bari aynı meyhaneye gitmeyin. Garsondan duyuyorum bunları.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler