Kılıçdaroğlu'ndan Çelik'e manidar yanıt

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cüneyt Ünal'ın serbest bırakılmasıyla ilgili olarak 'CHP'ye teslim edilmesi manidar'' diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik'e yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, ''Neyin manidarıymış? Oturun kalkın C

Kılıçdaroğlu'ndan Çelik'e manidar yanıt

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cüneyt Ünal'ın serbest bırakılmasıyla ilgili olarak 'CHP'ye teslim edilmesi manidar'' diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik'e yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, ''Neyin manidarıymış? Oturun kalkın CHP'ye teşkkür edin'' dedi.

 CHP Genel Başkanı Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençler Konuşuyor, Kılıçdaroğlu dinliyor" etkinliğinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in "Cüneyt Ünal'ın CHP 'lilere teslim edilmesini manidar buldum" açıklamasına yanıt verdi.

 Kılıçdaroğlu bu yöndeki bir soruya şu cevabı verdi: "Ne diyeceğiz şimdi? Bir insanın hayatını kurtarıyorsunuz. Suriye zindanlarından çıkarıyorsunuz. Bu bir gazeteci. Haber için oraya gitti. Eşi kurtarılmasını istiyor. Gazeteci dernekleri kurtarılmasını istiyor. Onlar geldiler rica ettiler. Dernekler, aileler ne olursunuz çocuğumuzu kurtarın diye. Onlar da gittiler kurtardılar. Normalde ne olması lazım. Teşekkür etmeleri lazım.

Hiçbir yurttaşımızın adı ne olsuna olsun ünvanı, rengi, kimliği ve inancı ne olursan olsun saçının teline zarar gelmesini istemeyiz. İster Suriye'de, ister Amerika, ister Çin'de eğer serbest bırakılacaksa ben 135 milletvekilimi dünyanın bütün ülkelerine gönderirim. Oradan benim insanımı kurtarın derim. Kendi insanımızı kurtarıyorum. Zindandan kurtarıyorum.Manidarmış. Neyin manidarıymış?

Oturun kalkın CHP'ye teşekkür edin. Suriye batağından o gazetecimizi çıkardık Türkiye'ye getirdik. Türkiye için getiriyoruz, insanımız için gazeteciler için getiriyoruz. Bu ülkenin sağlıklı haber alma hakkı için getiriyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem