Kılıçdaroğlu’na zor soru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “17 Aralık olmasaydı Kemal Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti. Hadi Devlet Bahçeli bizi ihanetle suçlayacaktı, İmralı şöyle oldu böyle oldu diyecekti. Kılıçdaroğlu sen ne söyleyecektin Allah aşkına?" d

Kılıçdaroğlu’na zor soru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “17 Aralık olmasaydı Kemal Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti. Hadi Devlet Bahçeli bizi ihanetle suçlayacaktı, İmralı şöyle oldu böyle oldu diyecekti. Kılıçdaroğlu sen ne söyleyecektin Allah aşkına?" dedi.

Konya’nın Kulu ilçesinde düzenlenen toplu açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve Ayşe Türkmenoğlu ile protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Çelik, “Bu seçim barış içinde bir yarış olsun. Bu seçim bir demokrasi şöleni, demokrasi bayramı olsun. Hepimizin çabası bu yönde olsun. Siyaseti çirkinleştirmeyelim. Siyaseti kötü sözlerle kirletmeyelim. Rekabet olsun ama nezaketten mahrum olmasın. Fakat üzülerek ifade ediyorum; seçim meydanlarında AK Parti’yi yenemeyenler, sandıkta AK Parti’yi yenemeyenler, sayın Başbakan’ın karizması altında ezilen muhalefet liderleri maalesef ağzını küfürle açıp küfürle kapatıyor. Bundan da Türk siyaseti adına çok büyük bir üzüntü duyuyoruz. Birisi şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapıyor. Birisi Kürt çocukların kanı üzerinden siyaset yapıyor. Başkalarının çocuklarının kanı üzerinden siyaset yapanlar siyasetçi değil ancak canavar olabilirler. Bu zihniyet ayaklarımızın altındadır ve AK Parti bu zihniyeti reddediyor. Birileri de iftira üretiyor, yalan söylüyor. Akla, hayale gelmez biçimde AK Parti’ye, onun Başbakanı’na, onun kadrolarına çamur atıyor. Ama çamur atanlar bilsinler ki bu çamur kendi suratlarına sıçrayacaktır unutmasınlar. Siz bu memleket için ne istiyorsunuz. 17 Aralık operasyonunu yapanlara sesleniyorum. Siz CHP’nin, MHP’nin, BDP’nin değirmenine su taşıdınız. Bunların söyleyecek sözü yoktu. Allah aşkına 17 Aralık olmasaydı Kemal Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti. Hadi Devlet Bahçeli bizi ihanetle suçlayacaktı, İmralı şöyle oldu böyle oldu diyecekti. Hadi o vaziyeti kurtaracaktı. Kılıçdaroğlu sen ne söyleyecektin Allah aşkına. Söyleyecek bir sözü yok. Bugünlerde yolsuzluk, hırsızlık lafları gırla gidiyor. MHP’nin bir bakanı rüşvet ve yolsuzluktan dolayı yüce divanda yargılandı. Biz dönüp de bütün MHP’lilere hırsız dedik mi? Bir memlekette hukuk ve yargı varsa hukuk son sözü söylemeden siz insanlara bu muameleyi yapamazsınız. 11 yıldır biz AK Parti’ydik de son bir yılda kara parti mi olduk. Sen kendin nasılsan başkasını da öyle görürsün. Biz bunların ne olduğunu biliyoruz. AK Parti’nin AK Partili yöneticilerin hiç suçu kusuru yok mu, mükemmellik Allah’a mahsustur. İsmet sıfatı peygamberlere hastır. Ama bir insanın 10 icraatından 9’u mükemmelse bir tane hatası vardır diye o insana yafta vurulmaz, o insan mahkum edilmez” dedi.

Konuşmanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik ile protokol mensupları çeşitli tesislerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Çelik, daha sonra esnafları ziyaret etti. Buradan Halk Kütüphanesi’ne geçen Hüseyin Çelik, kanaat önderleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler