Kılıçdaroğlu:Erdoğan Arınç'ı feda etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samanyolu Haber televizyonunda katıldığı programda, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Başbakan Erdoğan'a sitem ettiği açıklamalarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Bülent Arınç'ı tümüyle feda etti

Kılıçdaroğlu:Erdoğan Arınç'ı feda etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samanyolu Haber televizyonunda katıldığı programda, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Başbakan Erdoğan'a sitem ettiği açıklamalarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Bülent Arınç'ı tümüyle feda ettiğini söyledi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun yaptığı o açıklamalar...

Arınç'tan övgü ile bahseden Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç'ın son açıklamaları için şunları söyledi;

"Sayın Arınç hiç düşmediği bir açmazla karşı karşıya kaldı. Başbakan'ın kapalı toplantıda yaptığı açıklamayı tümüyle asparagas olarak nitelendirdi. Aslında Başbakan'ı korumak için. Ama Sayın Başbakan Arınç'ı tümüyle feda etti ve haberin asparagas olmadığını açıkça ortaya koydu. Arınç'ı ben şöyle tanımlarım. Arınç, AK Parti içerisinde akil adam olarak tanımlayacağımız sayılı kişilerinden bir tanesidir. Yeri geldiği zaman düşüncesini gayet rahat açıklıyor. Düşüncelerini katılır veya katılmayız. Siyasetçi olarak vicdan sahibi vicdan sahibi olarak seslendiğimiz kişiler vardır. Haksızlıklar karşısında en azından itiraz etmesini bilir. Böyle bir kaç haksızlık karşısında itiraz ettiğini biliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem