Kılıçdaroğlu'dan Başbakan'a taziye

Milas ziyaretinin ardından Bodrum'un Yalıkavak beldesine gelen Kılıçdaroğlu, bir süre önce yaşamını yitiren Yalıkavak Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Erol Cümert'in eşi Emel ve annesi Münevver Cümert'i ziyaret ederek başsağlığı diledi.Kılıçdaroğlu, çıkışta

Kılıçdaroğlu'dan Başbakan'a taziye

Milas ziyaretinin ardından Bodrum'un Yalıkavak beldesine gelen Kılıçdaroğlu, bir süre önce yaşamını yitiren Yalıkavak Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Erol Cümert'in eşi Emel ve annesi Münevver Cümert'i ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili sorusu üzerine, ''Sayın Başbakan'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve görevinin başına dönmesini arzu ederim. En büyük arzularımızdan biri bu. Umuyorum kısa süre içinde görevinin başında olur'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, ''Milli İstihbarat Teşkilatıyla (MİT) ilgili yaşanan gelişmeler'' hakkındaki soru üzerine de şunları kaydetti: ''Cumhuriyet savcısının yaptığı soruşturmadan ötürü görevden alınmasını siyasal iktidarın müdahalesi olarak görüyorum. Bu doğru bir şey değildir. Bir soruşturma varsa soruşturmanın gizlilik içinde yürütülmesi gerekir.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler