Kılıçdaroğlu Van'a gidiyor

Van'da yaşanan 7.2'lik depremin ardından yaşanan felaketi yerinde inceleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra CHP Genel Başkanı da Van'a gidiyor.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurban Bayramı'nın birinci günü Van'da olacağı ve kurbanını bur

Kılıçdaroğlu Van'a gidiyor

Van'da yaşanan 7.2'lik depremin ardından yaşanan felaketi yerinde inceleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra CHP Genel Başkanı da Van'a gidiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurban Bayramı'nın birinci günü Van'da olacağı ve kurbanını burada kestireceği bildirildi

CHP Genel Başkan İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun bayramın birinci günü olan 6 Kasım Pazar günü Van'a gideceği ve bütün gün depremzedelerle birlikte olacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunacağı, yaralıları da hastanede ziyaret edeceği kaydedildi. 

Açıklamada ayrıca, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun kurbanını da Van'da kestireceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem