Kılıçdaroğlu Terörü lanetlemeliyiz

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamaya ilişkin, ''Bu güzel ülkenin insanları, terörden çok büyük acılar çekti. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin hep beraber lanetlemeliyiz'' dedi. İstanbul'a gitmek ü

Kılıçdaroğlu Terörü  lanetlemeliyiz

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamaya ilişkin, ''Bu güzel ülkenin insanları, terörden çok büyük acılar çekti. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin hep beraber lanetlemeliyiz'' dedi.
 
İstanbul'a gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu, burada basın mensuplarının patlamaya ilişkin sorularını yanıtladı.
 
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Riccardone ile patlamaya ilişkin görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, aradığını ancak görüşemediğini ve not bıraktığını söyledi.
 
Kılıçdaroğlu, patlamaya ilişkin de ''Bu topraklarda yaşayan insanlar, bu güzel ülkenin insanları, terörden çok büyük acılar çekti. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin hep beraber lanetlemeliyiz'' diye konuştu.
 
Terörün başarıya, amacına ulaşmaması gerektiğine dikkati çeken Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
 
''Bunun için toplum olarak yaşımız ne olursa olsun, eğitimimiz ne olursa olsun, siyasal görüşümüz ne olursa olsun, inancımız ne olursa olsun, hep beraber terörü lanetlemeliyiz. Bunu yaptığımız zaman terör bu ülke topraklarından silinecektir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem