Kılıçdaroğlu, tepkiye şaşırdı kaldı

 Bir televizyon programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilerden hiç beklemediği bir cevap alınca canlı yayında neye uğradığını şaşırdı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin kalesi Mersin'de öğrencilerle zor anlar yaşadı. Kılıçdaroğlu, kendisi

Kılıçdaroğlu, tepkiye şaşırdı kaldı

 

Bir televizyon programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilerden hiç beklemediği bir cevap alınca canlı yayında neye uğradığını şaşırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin kalesi Mersin'de öğrencilerle zor anlar yaşadı. Kılıçdaroğlu, kendisine sorulan 'AK Parti'nin başarısındaki CHP'nin payı nedir? ' sorusu karşısında afallarken, salonda bulunan öğrencilere yöneltilen 'CHP'li belediyeler başarılı mı? ' sorusuna öğrencilerden aldığı cevapla ikinci şoku yaşadı.

CHP İYİ MUHALEFET YAPMIYOR

CHP'nin muhalefetine rağmen bir türlü halktan destek alamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, CHP'nin oylarında 5 puanlık bir artış olduğunu kaydetti. Abbas Güçlü'nün salonda bulunan öğrencilere 'CHP iyi muhalefet yapıyor mu? ' sorusunu yöneltmesi ve salonda bulunan öğrencilerin büyük çoğunluğunun olumsuz yanıt vermesi üzerine ilk şokunu yaşayan Kılıçdaroğlu, kendisinin isteği üzerine CHP'li belediyelerle ilgili sorulan soruda da öğrencilerden beklemediği bir cevap aldı.

ÖĞRENCİLER BAŞARISIZ BULDU

Öğrenciler CHP'li belediyeleri başarırız bulduklarını oylarıyla belirtirken, Kılıçdaroğlu

 öğrencilerden gelen cevap karşısında fena bozuldu. İşi bozuntuya vermek istemeyen Kılıçdaroğlu CHP'li belediyelerin başarılı olduğunu ifade ederek İzmir Belediyesi'ni örnek gösterdi.

YUNANİSTAN EKONOMİSİ BİZDEN DAHA İYİ

Türkiye'nin ekonomisinin iyi olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, batmanın eşiğine gelen Yunanistan ekonomisinin Türkiye ekonomisinden daha iyi olduğunu öne süren açıklamasıyla yine şaşırtmayı başardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem