Kılıçdaroğlu söz verdi: Çocuğumuzun...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Buradan söz veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuk yurtsuz kalmayacak. Her çocuğumuzun sıcak soğuk suyu olan geniş internet erişimi olan odaları olacak orada ders çalışacaklar anne ve babaların gözü ark

Kılıçdaroğlu söz verdi: Çocuğumuzun...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Buradan söz veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuk yurtsuz kalmayacak. Her çocuğumuzun sıcak soğuk suyu olan geniş internet erişimi olan odaları olacak orada ders çalışacaklar anne ve babaların gözü arkada kalmayacak. Onlar bizim geleceğimiz onlar bizim güvencemiz. Onlar bayrağımıza vatanlarına sahip çıkacaklar. Onlar onurlu Türkiye'nin geleceği onlarla ne kadar gurur duysak azdır." şeklinde konuştu.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "İlçeye 700 kalem iş yaptık, Gecemizi gündüzümüze kattık, günde 18 saat çalıştık. yapamaz dediler, sahildeki yerleri yıkamaz dediler ama yıktık, yapamaz denilenlerin hepsini gerçekleştirdik,çünkü arkamızda gariban halkımızın desteği vardı.Onlar için Allah bütün işlerimde bana yardım ediyor. Şu an Akçakocamızı yeni terminaline kavuşturmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Bize yakışanı, olmaz denileni yaptık biz zoru başardık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem