Kılıçdaroğlu o kadını kürsüye çıkardı!

 Manisa'dan konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti sert bir dille eleştirdi. '17 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele günüdür' diyen CHP lideri Başbakan Erdoğan'a konuşma yaptığı sırada balkonundan ayakkabı kutusu gösteren Nurhan Gül'ü dav

Kılıçdaroğlu o kadını kürsüye çıkardı!

 Manisa'dan konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti sert bir dille eleştirdi. '17 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele günüdür' diyen CHP lideri Başbakan Erdoğan'a konuşma yaptığı sırada balkonundan ayakkabı kutusu gösteren Nurhan Gül'ü davet etti.

Ardından konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu’nun hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. “Bir ülkenin başbakanı boş ayakkabı kutusundan korkar mı. Niye korkuyor.” Diyen CHP lideri sözlerini şöyle sürdürdü. “Manisalılar yürekli. Boy ayakkabı kutusuyla koskoca başbakanı sindirdi. Dünyanın en zengin başbakanı oldun mağdurum diyorsun. Ne zaman bu mağdurluktan kurtulacak. Böyle mağdurluya can kurban diyor Manisalılar…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem