Kılıçdaroğlu o gazeteye sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kayyum atanan Zaman Gazetesine sahip çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi tarafından yapılan Özgecan Aslan Parkı ve anıtının açılış töre

Kılıçdaroğlu o gazeteye sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kayyum atanan Zaman Gazetesine sahip çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi tarafından yapılan Özgecan Aslan Parkı ve anıtının açılış töreninde gazetecilerin sorularını cevapladı. Zaman Gazetesine kayyum atanmasını kınadı. Gazete binası önünde toplanan ve dağılmamakta ısrar edince polis zoruyla dağıtılan gruba da sahip çıkan Kılıçdaroğlu, "Bunların hepsini şiddetle kınıyoruz. Kadınlar adına, şiddet adına, polis gücü adına bunların hepsi onaylanacak şeyler değil. Kayyum atanması bunlar siyasi şeyler. Ama özellikle kadınlara olan şiddeti asla kabul etmiyoruz. Basında başörtülü deniyor ama hiç fark etmiyor. Kadın kadındır başını örtmesi açması hiç önemli değil. Önemli olan hiç kimsenin şiddet görmemesi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem