Kılıçdaroğlu: ’’Kırgın değilim"

Artvin’in Hopa ilçesinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Rize’de kendisini protesto edenlere kırgın olmadığını söyledi.Geceyi Artvin’de geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programını değiştirerek helikopterle Hopa Limanı’na ind

Kılıçdaroğlu: ’’Kırgın değilim"

Artvin’in Hopa ilçesinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Rize’de kendisini protesto edenlere kırgın olmadığını söyledi.

Geceyi Artvin’de geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programını değiştirerek helikopterle Hopa Limanı’na indi. Kılıçdaroğlu, burada bir takım açılışlarda bulundu. Hopa Belediyesi tarafından Hopa Parkı’nda yaptırılan Kazım Koyuncu Heykeli’nin de açılışını yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra Kazım Koyuncu Sanat Sahnesi’nden partililere seslendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sahneye çıktığı sırada kendisi ile tokalaşmak isteyen partililer küçük çapta izdihama neden oldu.

Kılıçdaroğlu, Rize’de kendisini protesto eden kişilere kırgın olmadığını belirterek, “Asla onlara kırgın değilim. Ben demokrasiye inanmış bir insanım. Demokrasiye inanıyorum. Elbette ki herkesin farklı görüşü olabilir. Elbette ki herkes şu veya bu partiyi destekleyebilir. Ben bunlara saygılıyım. Benim bir ortak alanım var yurttaşlarım ile kurduğum. Nedir o? Temiz siyaset, kul hakkı yemeyen siyaset, ahlaklı siyaset, erdemli siyaset. Siyasetçi cebini doldurmayacak, hırsızlık yapmayacak, yargıya müdahale etmeyecek. Özgürlüklerin önüne set çekmeyecek. Benim istediğim budur. Bu siyaset dolayısıyla da en büyük güvencem halktır” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu “Bir gün Hopa’ya Başbakan olarak geleceğim. Bütün Türkiye Hopa olduğu gün Avrupa Birliği’nin kapıları sonuna kadar açılmış olacak. Bütün Türkiye Hopa olduğu günü bu ülkede her ailede huzur olacak. Bütün Türkiye Hopa olduğu gün bu ülkeye barış, dostluk ve kardeşlik gelecek. Bütün dileğim bütün Türkiye Hopa olsun” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Giresun’a gitmek üzere helikopter ile Hopa’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem