Kılıçdaroğlu Gül ile ne görüştü?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Son günlerde yaşanan acı olaylarla ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyaret ettim. Kaygılarımı anlattım. Oradaki

Kılıçdaroğlu Gül ile ne görüştü?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
 
"Son günlerde yaşanan acı olaylarla ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyaret ettim. Kaygılarımı anlattım. Oradaki insan profili ve onların taleplerini dile getirdik. Bu taleplerin dile getirilmesinin demokrasiler için son derece doğal olduğunu aktardım. Başbakan'ın kullandığı dilin olayı tırmandırmak yönünde olduğunu, Sayın Cumhurbaşkanı'na da görevler düştüğünü belirttim."
 
Polisin orantısız güç kullandığını belirten Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Yüzde 50'yi zor zaptediyorum" sözleri ile ilgili olarak da "Ancak sorumsuz bir Başbakan bu açıklamayı yapabilir" dedi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.
 
CHP lideri, kamu malına zarar veren eylemleri de kınadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem