Kılıçdaroğlu: "Gençlerin oyunu istiyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’deki miting için öğle saatlerinde özel uçakla Çardak Havaalanı’na indi. Çardak ve Bozkurt ilçelerine uğrayan CHP Lideri, daha sonra Özay Gönlüm Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap etti. Mitinge CHP Genel B

Kılıçdaroğlu: "Gençlerin oyunu istiyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’deki miting için öğle saatlerinde özel uçakla Çardak Havaalanı’na indi. Çardak ve Bozkurt ilçelerine uğrayan CHP Lideri, daha sonra Özay Gönlüm Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap etti. Mitinge CHP Genel Başkan yardımcıları Adnan Keskin, Bülent Tezcan, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner de katıldı. Saat 13.00’te başlayacağı duyurulan mitinge Kemal Kılıçdaroğlu, 14.30’da geldi. Yoğun yağmur yağışının olduğu mitingde Kemal Kılıçdaroğlu platforma Denizlispor atkısı ile çıkarak vatandaşları selamladı. Denizli’nin artık değişime ihtiyaç duyduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de büyükşehir belediyesini kazanacaklarını söyledi.

"SİYASETTE KADINLAR DAHA FAZLA YER ALACAK"

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, bu seçimde özellikle kadın adaylara yöneldiklerini söyledi. Türkiye tarihinde ilk kez 53 kadın belediye başkan adayı çıkardıklarını belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha fazla kadınlar olacak siyasette. Kadının eli siyasete değerse temizlik olur. Başçalan, daha düne kadar başörtüsü üzerinden siyaset yaptı. Bizim için başı açık ya da kapalı fark etmez. Bizim için kadınların hepsinin başımızın üzerinde yeri var. Her evde barış olsun isterim. Geliri az olan tüm ailelere sigorta yapacağız. Kadının hesabına para yatıracağız. Kimseyi namerde muhtaç etmeyiz. Bizim iktidarımızda yatağa kimse aç girmeyecek."

AK PARTİLİ SEÇMENE DE SESLENDİ

Yerel seçimler için özellikle AK Partili seçmene seslendiğini ifade eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Esnaf kardeşim. Birçoğunuz AKP’ye oy veriyorsunuz. Saygı duyuyorum ancak şunu bilin. Esnaf devlete yük olmaz. Esnaf devletin gözbebeğidir. Çiftçiye de sözüm mazot 1,5 lira olacak. Çiftçi kardeşim seçimde elini vicdanına koy ve öyle hareket et. Tek şey eksik temiz iktidar. Ben hükümeti eleştiriyorum diye AKP’liler üstlerine alınmasın. Herkes istediği yere verebilir oyunu. Sadece vicdanlı olsunlar. Düşünsünler ki, yolsuzluk, yasaklar ve yoksullukta geldiğimiz noktaya baksınlar".

Tüm CHP’lilerin kapı kapı çalışmasını isteyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sizden bir isteğim var. Ben gece gündüz çalışıyorum. Her yerde konuşmaya çalışıyorum. Bu ülkenin yurtseverleri olarak size de iş düşüyor. Bizim her şeyimiz güzel. Bu ülke cennete dönüşmeli. Bir tek şart var. Siyaset ahlakın üzerinde büyüyecek. Biz adalete hasretiz. Sizden şunu istiyorum. Daha önce şuna buna oy verdiniz. Artık bayrağa, Cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkma günüdür. Herkes bir kişiyi ikna etsin".

CHP lideri daha sonra Çardak Havaalanı’na giderek özel uçakla Uşak’a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler