Kılıçdaroğlu faiz kararını değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'nın faiz kararına ilişkin "Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Alınan karar gecikmiş olsa da umarım ekonomi toparlanır" dedi.CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi

Kılıçdaroğlu faiz kararını değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'nın faiz kararına ilişkin "Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Alınan karar gecikmiş olsa da umarım ekonomi toparlanır" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Kılıçdaroğlu, VIP Salonu önünde duran aracının içinde bir süre CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan ile sohbet etti. Ardından aracından inen Kılıçdaroğlu, gazetecilerin soruları üzerine Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Merkez Bankası'nın bağımsızlığını koruyarak Türkiye ve dünyaya güven vermesi lazım. Fakat maalesef siyasetin çok etkisinde kaldı ve ekonomi büyük değerler kaybetti. Son alınan kararlarla toparlanmaya çalışılıyor. Umarım toparlanır. Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir, bütün bu zorlukları aşabilecek kapasitedir. Alınan karar gecikmiş olsa dahi umarım ekonomi toparlanır" dedi.

Bir gazetecinin, "Gürbüz Çapan'la yaptığınız görüşmede Esenyurt'taki saldırı gündeme geldi mi?" sorusu üzerine "O konularda bilgi aldım biraz" diyen Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili yeni bir şey olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler