Kılıçdaroğlu: 'Benim mal varlığım...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'da konuştu. Hükümeti eleştiren CHP lideri, 'Bugün benim mal varlığım meydanda. Bütün millete gösterdim. O millete gösterebiliyor mu?' diye konuştuİşte o konuşmadan satır başları...*Her Samsunlu kendine sorsun. B

Kılıçdaroğlu: 'Benim mal varlığım...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'da konuştu. Hükümeti eleştiren CHP lideri, 'Bugün benim mal varlığım meydanda. Bütün millete gösterdim. O millete gösterebiliyor mu?' diye konuştu

İşte o konuşmadan satır başları...

*Her Samsunlu kendine sorsun. Ben AKP’ye oy verdim AKP beni 32. Sıraya düşürdü.

*Samsun’un 11 milletvekili vardı, dokuza düştü.

* Son haftada yaşananları gördük hep beraber tanık olduk, hala tanık olmaya devam ediyoruz. Bu ülkenin polisi, bu ülkenin savcısı yani bu milletin polisi, savcısı hırsızları yakalamaya çalışıyor, rüşvet verenleri çalışıyor. Siyasi iktidar ne yapıyor. Bırakmış hırsızları savcının ve polisin peşinde. Aman hırsızı yakalama diyor.

*Kul hakkı yedirtmeyeceğiz diye iktidara geldiler, şuanda kul hakkı yiyor ve hırsızları koruyorlar.

"BU OPERASYON OLMASAYDI GÖREBİLECEK MİYDİ?"

* Efendim aramızdaki kirli olanları ayıkladık diyor. Peki bu operasyon olmasaydı o kirlileri görebilecek miydik? Demek ki o kirliler senin yanındaydı onları koruyordun ve onları Bakanlar Kurulu’na kadar taşıdın sen.

"PARA DİYE BAĞIRIN HEMEN KOŞARLAR"

İstediğiniz kadar bağırın hırsız var diye onların kulakları sağır. Para var diye bağırın hemen koşarlar.

"GÜNAH OLDUĞUNUN FARKINDALAR MI ACABA?"

*Madem bunlar kirliydi, sen bunlarla yollarını ayırdı. Hala neden savunuyorsun bunları. Sokak sokak savunuyor. Onu alkışlayanlar kul hakkı yemenin ne büyük günah olduğunun farkındalar mı acaba

*Bütün yurttaşlarımı Adalet Ve kalkınma Partisi’ne oy veren yurttaşlarımın tamamına sesleniyorum. Temiz siyaset istiyorsanız yeri belli adı Halk adresi Halk partisi.

"ŞUNA İTİRAZ EDİYORUZ"

*Diyor ki efendim benim çocuklarım ailelerim bir arya geldiler vakıf kurdular yurt yapacaklar. Ona itiraz eden var mı. Şuna itiraz ediyoruz. Yurt yapabilirsin eyvallah. O vakfa paralar nereden geliyor. Rüşvet parası olarak geliyorsa asıl ona itiraz ediyoruz.

"BU MİLLET BUNU YUTACAK MI?"

*İhale veriyorsun rüşveti de götür vakfa yatır diyorsun. Kim o vakfın sahibi, çocukları ve yandaşları. Bu millet bunu yutacak mı? Yutmayacak hesabını soracak.

"SİZİN EVİNİZDE 4.5 MİLYON DOLAR VAR MI?"

*Herkesin evinde para olur diyor. Sizin evinizde 4.5 milyon dolar var mı? Yoksa kusura bakmayın bir işe yaramıyorsunuz demektir.

"BANKA MÜDÜR PARAYI NEREYE YATIRIR?"

*Ya banka müdürü parayı nereye yatırır? Dürüstse parayı bankaya yatırır. Hırsızlık yaptıysa koyamaz. Kimi güvencesinde ayakkabı kutusuna koyuyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın güvencesi.

"POLİS KARDEŞLERİME SESLENİYORUM"

*Buradan bütün polis kardeşlerime sesleniyorum. Sakın ola ki iktidarın polisi olmayın. Sizin aylıklarını bu ülkenin 76 milyonu ödüyor. Halkın polisi olun. Polisin şerefi onun görevidir.

"HESABINI SORMAK BENİM GÖREVİMDİR"

*Cumhuriyet Savcılarına sesleniyorum. Bakın hiçbir kamu görevlisinin isminin önünde cumhuriyet unvanı yoktur. İktidarın savcısı olursanız hesabını sormak benim görevimdir.

"YOLSUZLUK YAPANLARIN BAŞBAKAN'I"

*Başbakan yolsuzluk yapanları koruyor. Demek ki Başbakan ülkenin değil yolsuzluk yapanların Başbakanı. Benim anlamadığım şey şu. Ne oldu da size de milyarları götürüyor hala doymuyorsunuz. Bir çağrı yaptım. 4 bakan siyaseti girdikleri gün mal varlıkları nedir? Siyaseti bıraktıkları gün mal varlıkları nedir? Çık adam gibi adamsan açıkla. Açıklayamaz.

"TELAŞ İÇİNDELER"

*Bugün benim mal varlığım meydanda. Bütün millete gösterdim. O millete gösterebiliyor mu? Verilmeyecek hesabımız yok. Onlar hesap vermekten korkuyorlar. Telaş içindeler. Sayın Başbakan bir sıkıntın yoksa bu telaş neden. Bırak polis, savcı görevini yapsın. Namuslu adam telaşlanır mı. Telaşlanmaz.

*Bunların gözünü para bürümüş. Öyle vatandaşa hizmet falan yok. 1 trilyon 678 milyar dolar harcadılar. Bütün cumhuriyet hükümetlerinin harcadığı paradan fazlasını harcadılar. Telaş neden. İktidar giderse birisi bana hesap soracak diye.

"BAYRAĞININ ÖNÜNDE AYAĞA KALKMAYANLARA OY VERECEK MİSİNİZ?"

Biz bayrağımızla gurur duyarız Bu sene Edirne’ye gittim. 40 Pınar Güreşleri. Büyük bir Türk bayrağı statta dolaştırılıyor. Herkes ayağa kalktı 4 bakan ayağa kalkmadı. Bütün Karadenizlilere söylüyorum, kendi bayrağının önünde ayağa kalkmaya bir siyasi partiye gidip oy verecek misiniz? İstiyorlarsa fotoğrafları videoları var. Biz tepkimizi gösterdik istiyoruz ki bütün vatandaşlarımız tepkisini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler